Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Data Management in de zorg

Zorginstellingen geven aan te worstelen met ambities en risico’s ten aanzien van het gebruik van hun data. Ze moeten zelf interpreteren hoe toelaatbaar delen van data wordt vormgegeven voor patiënten en hun medewerkers. Daarnaast worden data op meerdere plekken in de organisatie geregistreerd en gebruikt. En ontbreken er duidelijk afspraken over de betekenis en vindbaarheid van deze data.

Een data catalog maakt het gebruik, delen, zoeken en benaderen van data uit uw hele zorginstelling een natuurlijke en snelle ervaring. Zelfs als data verspreid zijn in ongelijksoortige gegevensbronnen - in databases, datawarehouses of elders - kunt u al deze databronnen direct beschikbaar maken voor selfservice-toegang in één uniforme data catalog. De data catalog bevat tevens de definities van deze data – business glossary.

De data catalog is de standaard geworden voor metadatabeheer in het tijdperk van big data en selfservice-analyses. Organisaties die een data catalog gebruiken zien opmerkelijke veranderingen.

TIBCO Software en haar zakenpartner Axians nodigen u uit voor een webinar over het effect van een data catalog voor uw zorginstelling. Geïnteresseerd? Meldt u hierboven aan.
Presentatie door
Menno Krijgsman (Axians) &
Lackó Darázsdi (TIBCO) 
Duur
90 minuten

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar